Мой Киев - �нтернет-журнал «Мой Киев»

Вибори в Дніпропетровську зобов'язаний виграти Філатов – експерт

21 mainПочавши масштабну операцію проти членів партії «УКРОП» у Дніпропетровську влада сама себе загнала в кут.

Про це заявив політолог Тарас Загородній. - Звинувачення в розтраті коштів «Фонду оборони країни» виглядає смішно. Тобто приватні особи створили, по суті, приватний фонд - наповнили його своїми грошима, а потім і розтратили. Тобто, державних грошей там немає, звинуватити в розтраті державних грошей не можна. Це сильно нагадує звинувачення проти Ходорковського в Росії, якого звинуватили у завданні збитків власній кампанії, - написав експерт на своїй сторінці у Фейсбуці. За його словами, у влади немає професійного репресивного апарату, який зміг би грамотно зібрати доказову базу, яка не була б зруйнована в суді. - Судячи з того, як смішно пройшли перші слухання у справі Корбана в Чернігові, де і судді і прокурори губилися в елементарних процесуальних процедурах, то владі вже пора шкодувати, що й досі не проведена реформа правоохоронних органів, - повідомив політолог.
Експерт упевнений, що почавши «війну» в Дніпропетровську, влада отримала для себе «ящик Пандори». Загородній впевнений - через два-три тижні люди почнуть отримувати нові платіжки по комуналці, і питань до влади буде дуже багато.

За його словами, інфраструктуру до нових протестів вже готують перед Кабміном. - Її готує Ляшко, братиме участь Тимошенко. Зрозуміло, медіа акуратно фіксуватимуть народне невдоволення. Тобто з патріотами Порошенко встиг посваритися, народ незадоволений різким падінням життєвого рівня і відсутністю реформ і боротьби з корупцією. 

Політолог наполягає, що за таких обставин вибори в Дніпропетровську зобов'язаний виграти Борис Філатов. - Якщо виграє Вілкул, то конкуренти швидко звинуватять Порошенко у сприянні Оппоблоку через тиск на Корбана. БПП хотів би попрацювати з Оппоблоком, але не публічно, щоб не розполохати свій електорат. Тепер зв'язок зроблять публічним, а це не входить у плани Порошенко, - написав Тарас Загородній.



Рейтинг 0.0 из 5. Голосов: 0

Опрос

Оцените пожалуйста удобства использования сайта
 
actualno 22l
Культура Харькова
cancel
Валютный рынок
cancel
Пробки в Харькове
futbol
Новости футбола