Мой Киев - �нтернет-журнал «Мой Киев»

Венеричних хворих змусили голосувати за Вілкула

4845487 107566a5Керівництво Дніпропетровського міського шкірно-венерологічного диспансеру в наказовому порядку змусило співробітників і пацієнтів центру в першому турі виборів міського голови Дніпропетровська проголосувати за Олександра Вілкула.

Про це журналістам повідомив фотокореспондент однієї з місцевих газет, що знаходився на лікуванні і, зі зрозумілих причин, що побажав залишитися неназваним.
«Фактично це був примус, оскільки всі розуміли, чим може загрожувати непослух: все-таки у цих людей в руках наше здоров'я. Але, як я потім дізнався з розмови з медсестрою, персонал також був змушений коритися наказу керівництва і голосувати за Олександра Вілкула», - розповів пацієнт диспансеру.

Втім, експерти від такого повороту подій не здивовані. В інформаційному просторі сьогодні вже предостатньо повідомлень від працівників різних підприємств міста, яких керівництво під загрозою звільнення змушує голосувати за Олександра Вілкула і в другому турі. Таким співробітникам на наступний день після виборів необхідно принести фотографії бюлетенів з «потрібної» відміткою. Правозахисники кажуть про незаконність таких вимог, проте притягнути до відповідальності керівників таких заводів неможливо: мимовільні заручники ситуації у вигляді трудових колективів не звертаються в правоохоронні органи з відповідними заявами, оскільки бояться в умовах економічної кризи залишитися без роботи. 

«Випадок з шкірвендиспансеру просто кричущий. Мало Олександр Вілкул «зробив» для нашої медицини, поставивши Валентину Гінзбург керувати облздороввідділами і таким чином давши «зелене світло» найважчим для галузі наслідкам. Так він ще й продовжує добивати міську медицину, підставляючи «під статтю» і керівництво, і персонал, і пацієнтів установ», - обурений політолог Віктор Фєсєв.



Рейтинг 0.0 из 5. Голосов: 0

Опрос

Оцените пожалуйста удобства использования сайта
 
actualno 22l
Культура Харькова
cancel
Валютный рынок
cancel
Пробки в Харькове
futbol
Новости футбола