Мой Киев - �нтернет-журнал «Мой Киев»

Про що говорить мовчання міської виборчої комісії Дніпропетровська

46191Те, що в Дніпропетровську досі не оголосили результатів виборів, може свідчити про спробу фальсифікацій.

Згідно всіх європейських норм і стандартів для підрахунку голосів і оголошення результатів достатньо одного, максимум двох днів. Якщо процес затягується - є загроза свідомого спотворення волевиявлення народу. Про це заявив політолог Андрій Шуліка. - Нікого не насторожує тривалість підрахунку голосів? Мене, так. Закрадається побоювання з приводу чи якості роботи територіальних виборчих комісій, чи можливих фальсифікацій, - розповів експерт.

 За словами Шуліки вже є підтверджені факти зміни результатів протоколів на користь «Опозиційного блоку» на одній з дільниць. Політолог розповів, що на 121 306 виборчій дільниці було два різних протоколи. - Начебто все нормально, підписи є, печатки мокрі, але результати в них різні. В одному у Опозиційного Блоку 239 набраних голосів, в іншому 299. Враховуючи явку, 60 голосів - це немало. Хотілося б, щоб основний вплив на результати виборів робили жителі міста, а виборчі комісії, - резюмував експерт. 

Нагадаємо, у ЗМІ вже неодноразово повідомлялося, що результати виборів у Дніпропетровську не оголошуються через небажання Олександра Вілкула та його політичної сили визнавати поразку. Саме тому екс-регіонали намагаються забезпечити собі потрібний результат, через тиск на членів комісій, змінюючи дані в протоколах, як це вже було зафіксовано на 121 306 виборчій дільниці.



Рейтинг 0.0 из 5. Голосов: 0

Опрос

Оцените пожалуйста удобства использования сайта
 
actualno 22l
Культура Харькова
cancel
Валютный рынок
cancel
Пробки в Харькове
futbol
Новости футбола