Мой Киев - �нтернет-журнал «Мой Киев»

Політологи радять Вілкулу звільнити креативників

Rabota po obyavleniyu mif ili realnos 1 originalКреативності команди Вілкула, дійсно можна позаздрити.

Першим підтвердженням їх творчих здібностей стали дебати на «кишеньковому» 11-му каналі, організовані як альтернатива національним дебатам (правда, це був не діалог, а монолог Вілкула на своєму ж медіа-ресурсі). Потім трапилася спецоперація в Дніпропетровську, коли атаки правоохоронців на активістів «УКРОПу» різко мобілізували електорат Бориса Філатова. Бажаючи не відставати від тренда, Вілкул і Ко розробили свою «геніальну» акцію під назвою «Нас теж переслідують». Але ні вручення повісток під комітетами Верховної Ради, ні показове фотографування на тлі ГПУ ніякого суспільного резонансу не мали. Не виключено, що зі словами «Ну що зі мною не так ?!» Олександр Вілкул почав копіювати суперника навіть у дрібницях, щоб отримати хоч трохи аналогічної Філатівській підтримки. Спочатку збрехав, що у нього теж є «стійка більшість» у міськраді (навіть обивателю зрозуміло, що дві стійкі більшості просто не може існувати одночасно). Потім за прикладом Філатова турбувався проблемою ліфтів (правда, також зіпсувавши ідею до абсурду). «Ви знаєте, спостерігаючи за всім цим, мені навіть стає шкода Сашу. Люди, яких він найняв для креативних ідей, схоже, просто водять його за ніс. Підсовують йому крадені передвиборні програми, крадуть ідеї у конкурентів. Одним словом, отримують свою зарплату ні за що», - зазначає політолог Віктор Фєсєв.

Останнім акордом цієї низки плагіату стало створення «сайту-клону». Зовні і навіть за адресою він дуже схожий на офіційний сайт Бориса Філатова. Але замість карти добрих справ, яку представляє лідер «Українського об'єднання патріотів», дублюючий портал дає карту нібито злочинів команди Філатова. «Словом «карта» я б це навіть не назвав. Якщо на справжній карті добрих справ «Укропівці» відобразили сотні вже реалізованих проектів, то на карті-клоні добрих справ Вілкула ви не знайдете (їх немає в природі). Тут розмістили «злочини» Філатова. Причому в кількості 16 штук. Ось, наприклад, злочин номер один: «Захопити комбінат «Злагода» - стара мрія Корбана і Філатова. Здійснити її їм поки не вдається». Переконливо, чи не так?», - сміється Віктор Фєсєв.

Він акцентує увагу на тому, що своєю картою пан Вілкул видав власні плани. Адже на ній відображені підприємства, які вже сьогодні потрапили в сферу контролю тандему Вілкул-Ахметов. Ймовірно, решта - це ті активи, на які екс-регіонал «поклав око». А значить, доля їх уже вирішена. 

 Так як до кінця кампанії залишилося всього три дні, політолог пропонує вгадувати наступні кроки Вілкула, вивчаючи план заходів Філатова на поточний тиждень. «Значить, спочатку проект допомоги пенсіонерам (можливо освітній), потім буде зустріч з громадськими організаціями, обов'язково вийде в світ якась вілкулівська книга про історію міста, а також будуть показово відремонтовані два під'їзди», - прогнозує експерт план дій плагіатора Вілкула.



Рейтинг 0.0 из 5. Голосов: 0

Опрос

Оцените пожалуйста удобства использования сайта
 
actualno 22l
Культура Харькова
cancel
Валютный рынок
cancel
Пробки в Харькове
futbol
Новости футбола