Мой Киев - �нтернет-журнал «Мой Киев»

Політолог пояснив необхідність коаліції демократичних сил у Дніпропетровську

отель ДнепропетровскУ другому турі перегонів за посаду мера Дніпропетровська варто очікувати дуже напруженої боротьби, в якій більше шансів на перемогу в лідера політичної партії «УКРОП» Бориса Філатова.

Про це в коментарі газеті «День» заявив політолог Андрій Шуліка. - Якщо Вілкул вів досить традиційну кампанію, то у Філатова вона була більш якісною, він і його команда постійно безпосередньо спілкувалися з виборцями. І це дало свій результат - у рейтингу лідера «УКРОПА» спостерігається постійне зростання, і саме він має кращі шанси на перемогу, - резюмував Андрій Шуліка.

Андрій Шуліка впевнений, що у міській раді, швидше за все, варто чекати формування коаліції демократично-патріотичних сил. - Партії, які отримали невеликий відсоток підтримки, можуть стати власниками «золотої акції», тому що без них жодна політична сила не зможе сформувати більшість. Але швидше за все, коаліція буде сформована навколо «УКРОПу», лідер якої, Борис Філатов, вже звернувся до інших демократичних сил з пропозицією про співпрацю, - пояснив експерт. 

Політолог підкреслив, що дані екзит-полів щодо виборів у Дніпропетровську були цілком передбачуваними, оскільки протягом всієї виборчої кампанії лідер політичної партії «УКРОП» Борис Філатов постійно нарощував свій рівень електоральної підтримки. - Філатову вдалось збільшити свій рейтинг, а от показники Олександра Вілкула, навпаки, залишилися на колишньому рівні, - повідомив політолог. Тим не менше, залишається велике питання - чому офіційні результати досі не оголосили. 



Рейтинг 0.0 из 5. Голосов: 0

Опрос

Оцените пожалуйста удобства использования сайта
 
actualno 22l
Культура Харькова
cancel
Валютный рынок
cancel
Пробки в Харькове
futbol
Новости футбола