Мой Киев - �нтернет-журнал «Мой Киев»

Мер міста Дніпра оголосив масову дерусифікацію Дніпра

дерусифікація ДніпраНаразі ми можемо бачити тенденцію у багатьох українських містах, які на офіційному рінні вирішують відмовлятися від всього, що пов'язане з росією. До цього процесу дерусифікації вирішили доєднаднатися і у Дніпрі. 

Багато українських міст зараз на офіційному рівні почали відмовлятися від всього, що пов'язане із росією. У Дніпрі також прийняли таке рішення. Про це повідомив Борис Філатов, міський голова Дніпра. Він наголосив, що місто не буде стояти осторонь і також розпочне масову дерусифікацію. 

Дніпровський мер розповів, що місто, зокрема, буде відмовлятися від російських географічних назв. Список уже підготували. Це буде близько 20-25 вулиць. Наразі це питання обговорюється з депутатським корпусом. Борис Філатов підкреслив, що депутати однозначно підтримають таке рішення. 

Про те Філатов також наголосив, що на майбутній сесії внести всі зміни і перейменувати всі вулиці не встигнуть, тому що їх дуже багато. Коли підрахували кількість таких вулиць, прийшло розуміння того, що їх дуже багато і ще немає навіть нових найменувань. 

Сесія, де будуть обговорювати питання перейменування вулиць може відбутися і у онлайн форматі. Тому що сторона рф пригрозила обстрілом центрів керування. 



Рейтинг 0.0 из 5. Голосов: 0

Опрос

Оцените пожалуйста удобства использования сайта
 
actualno 22l
Культура Харькова
cancel
Валютный рынок
cancel
Пробки в Харькове
futbol
Новости футбола