Мой Киев - �нтернет-журнал «Мой Киев»

Клептократична «коаліція» протягнула корупційний бюджет

3 1Коаліція затвердила корупційний бюджет, який безвідповідально розпоряджається грошима платників податків. Про це з парламентської трибуни заявив член фракції «Об’єднання «Самопоміч», голови антикорупційного комітету Єгор Соболєв.

“Я думаю, що всі люди, які спостерігали, як Парламент затверджував витрачання грошей платників податків на цей рік, прекрасно розуміли, що жодна родина, жодне підприємство, яке себе поважає, ніколи так не поставиться до власних грошей”, – заявив він.

“Ми бачили, як об’єднується коаліція “клептократична Україна”, яка утримує корупційного генпрокурора, освячує корупційний бюджет і робить ті речі, які в Парламенті не повинні відбуватися. У всіх нас – тут і на вулицях – величезне запитання: як це зупинити?”, – наголосив депутат.

“Я думаю, історія з Кривим Рогом є добрим дороговказом для всієї країни. Щоби зупинити величезне шахрайство з витрачанням грошей платників податків, з судами, з прокуратурою, з відсутністю правосуддя, з регулюванням економіки яке і далі відбувається по-азарівськи, люди мають проявляти ініціативу. Так, як люди в Кривому Розі – піднялися, повстали, і півтора місяці не здавалися, поки не отримали рішення, яке виправило фальсфікації та саботаж”, – підкреслив він.

“З Кривого Рогу треба брати приклад усім жителям міст і сіл України – об’єднуватися. Брати за горло, тих людей які порушують закон. Стосовно бюджету, у наших руках є добрий інструмент – закон про прозорість використання публічних коштів. Кожна платіжка, що робиться за гроші платників податків, має бути в інтернеті, має бути очевидна всій країні. Давайте домовимося, що ми зробимо це практикою в наступному році і тоді ніяка “клептократична Україна” більше не перемагатиме”, – закликав Єгор Соболєв.



Рейтинг 0.0 из 5. Голосов: 0

Опрос

Оцените пожалуйста удобства использования сайта
 
actualno 22l
Культура Харькова
cancel
Валютный рынок
cancel
Пробки в Харькове
futbol
Новости футбола