Мой Киев - �нтернет-журнал «Мой Киев»

Чи є у Загіда кавказька гордість, чи він - політична ганчірка?

9760987699876На другий тур виборів мера Дніпропетровська можуть вплинути різні чинники.

Окремі політологи не виключають, що досить важливою для виборця стане позиція політичних сил, які залишилися в стороні від мерської гонки, але які зберігали авторитет електорату. Як вважають експерти, Загіду Краснову, який посів третє місце в першому турі виборів мера, звичайно, далеко до справжнього чоловіка української політики - дніпропетровчанки Юлії Тимошенко, але тим не менш питання про те, чи можна розбудити у вічному кандидатові різних виборів чоловіче начало, залишається відкритим.
«Виникає закономірне питання: чи можна розбудити в ганчірці людську гідність. Іншими словами, віддасть перевагу Загід Геннадійович поточній політичній кон'юнктурі чи піде по совісті», - ставить запитання політолог Віктор Фєсєв. За його словами, «по совісті» означає, наприклад, наслідувати приклад Юлії Тимошенко, яка в прямому ефірі програми «Право на владу» минулого тижня чітко заявила про те, що ніколи не підтримає на виборах мера в Дніпропетровську Олександра Вілкула, як представника команди, що посадила її за грати. «Загід Краснов за грати у 2012 році потрапив не силами команди, а безпосередньо за сприяння самого Олександра Вілкула, який тоді знаходився при владі (Янукович ще був президентом). Нагадаю, що офіційною причиною потрапляння політика в СІЗО стала участь у ДТП, а насправді переслідування було обумовлено бажанням пана Вілкула взяти під власний контроль належить Краснову ПАТ «Дніпропетровський стрілковий завод», - нагадує громадськості Віктор Фєсєв. Варто відзначити, що Загіда Краснова випустили на волю, після того як він публічно відмовився від наміру балотуватися до Верховної Ради на виборах 2012 року, а пізніше він також продав (за офіційною інформацією, за неофіційною - «поступився») власний пакет акцій вже згадуваного стрілкового заводу Ахметівсько-Вілкулівскому холдингу «Метінвест».
«Цікаво, що переможе в душі Загіда Геннадійовича: кавказька гордість і справжній чоловік чи політичний кон'юнктурник? Відповідь дізнаємося в найближчі дні», - констатує політолог.



Рейтинг 0.0 из 5. Голосов: 0

Опрос

Оцените пожалуйста удобства использования сайта
 
actualno 22l
Культура Харькова
cancel
Валютный рынок
cancel
Пробки в Харькове
futbol
Новости футбола