Мой Киев - �нтернет-журнал «Мой Киев»

БПП «Солідарність», «Самопоміч» та «Батьківщина» підтримали Бориса Філатова на виборах мера Дніпропетровська

1-Фото-2Демократичні політичні сили підтримали заклик Бориса Філатова до об'єднання. - Я до вас простягаю руку. Давайте об'єднуватися не навколо мене, а навколо світоглядних основ і принципів, навколо програм, щоб дати відсіч реваншистам, - заявив Борис Філатов в ефірі програми «Право на владу».

Філатов запропонував підписати відповідний меморандум. Ідею лідера «УКРОПу» підтримали представники Блоку Петра Порошенка «Солідарність», а також партій «Батьківщини» і «Самопомочі».

Народний депутат фракції БПП Володимир Денисенко повідомив, що президентська політична сила готова співпрацювати з Борисом Філатовим. - У нас є офіційне звернення, в якому ми заявляємо, що готові підтримати демократичного кандидата на виборах у Дніпропетровську, - розповів нардеп. За словами народного депутата партії «Самопоміч» Єгора Соболєва, представлена ​​ним політична сила, ніколи не буде підтримувати колишніх регіоналів, які намагаються пройти у владу під крилом «Опозиційного блоку». - У нашої партії не може бути нічого спільного з проросійськими силами, - заявив нардеп. 

Також Бориса Філатова підтримала Юлія Тимошенко. Вона розповіла, що виступає категорично проти кланових партій, таких як «Опозиційний блок», які маючи великий ресурс і заступництво олігархів, намагаються зробити реванш. Також Тимошенко нагадала, що саме з ініціативи регіоналів вона опинилася у в'язниці, тому, у її політичної сили не може бути нічого спільного з людьми Януковича. - Я підтримую Бориса Філатова, - заявила лідер партії «Батьківщина». 



Рейтинг 0.0 из 5. Голосов: 0

Опрос

Оцените пожалуйста удобства использования сайта
 
actualno 22l
Культура Харькова
cancel
Валютный рынок
cancel
Пробки в Харькове
futbol
Новости футбола